JUSTIN BIEBER naar Pinkpop!

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Met de bevestiging van JUSTIN BIEBER is de derde headliner toegevoegd aan het programma van Pinkpop 2017. Na maanden van geruchten kan de organisatie de komst van ‘s werelds grootste popidool bevestigen.
De organisatie is trots om de 22-jarige Justin Bieber, een van de populairste artiesten ooit, als headliner van de eerste Pinkpop-dag te verwelkomen.

Pinksteren

Eerder werd al de komst van Kings of Leon, Green Day, Martin Garrix, System Of A Down en Nu of Nooit winnaar The Ten Bells naar Landgraaf bekend gemaakt. Pinkpop 2017 vindt weer vertrouwd plaats tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni op het festivalterrein Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop van Pinkpop start op zaterdag 11 maart 2017 via www.ticketmaster.nl en de bekende Ticketmaster voorverkoopadressen.

Enige show in Benelux

In het kader van zijn ‘Purpose World Tour’ zal Justin Bieber, met zijn enige show in de Benelux, de eerste dag van Pinkpop 2017 headlinen. Naast de mega concerten in de stadions zal een gedeelte van de tour ook bestaan uit optredens op festivals.
Met meer dan 270.000.000 volgers op social media behoeft Justin Bieber eigenlijk geen introductie meer. Ontdekt via Youtube breekt de Canadese zanger in 2010 met zijn hit ‘Baby’ door. Eind 2015 brengt hij zijn vierde en laatste studioalbum “Purpose” uit, welke het wereldwijde Spotify record voor meeste streams breekt door meer dan 200 miljoen keer gestreamd te worden in de eerste week na het uitkomen. Het album komt uiteindelijk in meer dan 100 landen op de nr.1 positie in de digitale ranglijsten terecht. Justin Bieber is sinds Stevie Wonder in 1963 de jongste artiest met een nr. 1 notering in de Amerikaanse Billboard lijst en staat volgens Forbes Magazine op de 3de plaats van meest invloedrijke artiesten in de wereld. In oktober 2016 verkocht de zanger nog tweemaal GelreDome in Arnhem uit.