Voorverkoop ParkCity Live vandaag gestart

Typhoon op PCL 2016
Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Vrij kort na aanvang van de verkoop van de ‘Early Bird-tickets’ voor ParkCity Live waren de daarvoor beschikbare kaarten uitverkocht.
Direct daarna begon de reguliere verkoop van de kaartjes voor het tweedaags popfestival.

Prijzen tickets

De prijzen voor het festival bedragen dit jaar € 65,00 voor een weekendticket voor volwassenen. De grown-ups die maar één dag willen gaan betalen € 35,00 voor een dagkaart.
Kids tussen de 10 en 15 jaar moeten € 22,50 van hun zakgeld aanspreken om zich die twee dagen op Park Bekkerveld te mogen begeven, of € 12,50 voor één dag.

Er zijn speciale tickets voor omwonenden en voor kinderen tot 9 jaar.

Line-up

Daags voor de voorverkoop begon maakte de organisatie nog vier namen bekend van bepaald niet de minste Nederlandse acts die op 8 en 9 juli op het podium van ParkCity Live staan.

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig is na 7 jaar weer terug op het Bekkerveld. Willie Wartaal, Faberyayo en Vieze Freddy zijn het kunstje nog lang niet verleerd en zullen ook dit keer een spectaculaire show neerzetten onder begeleiding van meester producent Bas Bron.

De Staat

De Staat stond vorig jaar maar liefst twee keer op Pinkpop, en dit jaar dus zeker op ParkCity Live. Wellicht ook dan een mega-circlepit met frontman Torre Florim in het middelpunt tussen dansende en springende mensen.

Typhoon

Deze Titanenband stormde afgelopen editie ook al op ParkCity Live. En het beviel blijkbaar zo goed dat ze besloten hebben dit jaar weer terug te keren naar Heerlen. Ze reizen op dit moment door het land met de “Moro Lobi” theatertour. In de zomer doen ze enkele openluchttheaters en maar een paar festivals, waaronder dus ParkCity Live!

Blaudzun

Johannes Sigmond, een Nederlandse singersongwriter geboren in Arhnem met zijn stem als belangrijkste instrument. Al diverse malen genomineerd voor en ook winnaar van de 3FM award “Best Alternative”, en reeds in het bezit van een Edison voor Beste Zanger. Met al deze prijzen op zak kon PCL natuurlijk niet achter blijven.

Reacties