LOS muziektheater speelt voorstelling VAST in Theater Heerlen

Foto: Eva Broekema

Het LOS muziektheater is terug in Heerlen! Komende donderdag 12 januari 2017 spelen de meiden van LOS met hun voorstelling VAST weer in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

VAST

“De meiden zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor hen een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Het staat dus VAST dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit.”

VARA Humortv riep LOS muziektheater eerder al uit tot ‘Meest Veelbelovend Talent.

Mocht u deze meiden (Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje Engelhard) nog niet kennen, of bent u benieuwd naar hun nieuwe voorstelling VAST? Kom dan aanstaande donderdag 12 januari 2017 naar het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

Lezersactie: win 2 vrijkaartjes

LeVASTzers van Heerlen.Nieuws.nl kunnen twee vrijkaartjes winnen voor deze voorstelling. Like onze Facebookpagina en laat ons per e-mail weten waarom u graag naar de voorstelling wilt. Insturen kan tot en met dinsdag 10 januari 2017 via [email protected].
De meest originele inzender ontvangt dan twee vrijkaartjes voor deze leuke voorstelling.

Kaarten á € 13,50 kunt u reserveren via: www.plt.nl
Aanvang: 20.30 uur.

Meer informatie: www.los-muziektheater.nl

Reacties