Muzikaal weekeinde in het Cultuurhuis Heerlen

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Dit weekend valt in het Cultuurhuis aan de Sittarderweg 145 in Heerlen op zaterdag te genieten van Paul van Loo en op de zondag van de band  ‘Moonshine Whiskey’.

Zaterdag 22 oktober 2016, 20.00 uur

Paul van Loo “Leedjes op de plank “

Rond de eeuwwisseling begon ouwe rocker Paul van Loo steeds meer kleine optredens in Theater Lexor in Heerlen. Met luisterliedjes, eerst vooral in het Engels en Frans, maar later ook met eigen Limburgse teksten. Muzikale vrienden begeleidden hem.
Samen met Ivo Rosbeek leidde dat tot een aantal Limburgstalige cd’s (met o.a. het bekende lied ” ’t Is nog noëts zoë donker geweës”).
En nu is de vijfde cd van Paul en Ivo verschenen. Met liedjes die al eens eerder waren gezongen, maar nooit opgenomen. Afgestoft en wel hebben we ze van de plank gehaald en met prachtige muzikale steun van Roy Ginsel en Jop Peters opgenomen. De sfeer van het oude Lexor, vastgelegd dóór en vóór ons zelf, maar ook voor onze muziekvrienden.
Overigens, ouwe rocker Paul rockt ook nog steeds met The Black Stars.

Zondag 23 oktober 2016, 14.30 uur

Moonshine Wiskey

‘Moonshine Whiskey’ is een groep bevriende Limburgse muzikanten, rond René Bijlmakers (in het Cultuurhuis bekend van de Holy Cheese band, Van Morrison tribute en Neil Young tribute) die ook vanavond, hun eigen “ fête de la musique“ bouwen. U krijgt vandaag ook weer het gevoel dat u op een zwoele zomeravond in Parijs op een terras zit en de straatmuzikanten staan voor u te spelen.
Leuke bijkomstigheid: gratis toegang!

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
[email protected]
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Reacties