Funweekend in Heerlen

Foto: Heerlen Mijn Stad / David Doelen

Het laatste weekend van september belooft op meerdere fronten een mooie afsluiting van de herfstmaand in Heerlen te worden. De weersvoorspellingen geven hoge temperaturen en geen neerslag aan voor 24 en 25 september, en daarnaast verandert op zaterdag en zondag het centrum van Heerlen in één groot speelparadijs tijdens het jaarlijkse ‘Kids Weekend’.

Overal in de binnenstad kan worden gevoetbald, geklauterd en gesprongen. Tevens kunnen kinderen dieren aaien in de kinderboerderij en zijn er leuke spulletjes te koop op de kinderrommelmarkt. Kortom: in vrijwel alle winkelstraten en op de pleinen in het stadshart van Heerlen valt wel iets te beleven.

Popronde

Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de rest van het gezin. Op zondag is de hele dag muziek op de straten, pleinen en in de cafés te horen, dankzij de Popronde Heerlen.

Kleinkunst

Naast muziekliefhebbers worden ook kunstliefhebbers op hun wenken bediend; op de zondag zal om 16.30 uur de eerste editie van het kunstevenement Kleinkunst officieel geopend worden op de Morenhoek (één van de Vijf Pleintjes).

SCHUNCK* Muziek en Dans

Wie door dit alles nog niet verzadigd is met creativiteit kan dan nog de open dag van SCHUNCK* Muziek en Dans bezoeken; die vindt eveneens plaats op zondag 25 september.

Een heel weekend lang gratis plezier voor het hele gezin in Heerlen op 24 september van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag 25 september van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Reacties

Cookieinstellingen