Op weg naar het IBE, nog een paar dagen rust voor het hart van de stad

Foto: The Notorious IBE

Tussendoor een paar dagen rust voor het hart van de stad.

Even bijkomen, eventjes naar adem happen, recupereren, een korte maar o zo noodzakelijke periode van bezinning na de 3 energieke dagen vol beweeglijke buikdanseressen, razende wielrenners en swingende sambabands.

The Notorious IBE

Langzaam weer op krachten komen voor het volgende weekend dat opnieuw bol staat van activiteit, dat weer stijf staat van de adrenaline van de duizenden deelnemers en bezoekers aan de 16e editie van ‘The Notorious IBE’, het oudste en grootste Hip Hop en Urban dance evenement van Nederland.

Hip Hop Dans festival

Heerlen verwelkomt op 5, 6 en 7 augustus voor de 9e keer op rij ‘The Notorious IBE’ waar het sinds 2008 uitgroeide tot een van de meest gerespecteerde Hip Hop Dans festivals ter wereld. In 1998 begonnen in Rotterdam is het in 2016 een evenement dat véél méér inhoudt dan een stel stoere jongens die op een stuk karton op hun hoofd draaien.

The Notorious IBE

60 programma’s

Gedurende 3 dagen biedt het festival ruimte aan ruim 60 programma’s variërend van dans battles, live performances, workshops, talkshows, exposities en afterparties. Een mix van muziek, dance en culturele programma’s die óf vooraf zijn gepland danwel spontaan uit de ideeën van de deelnemers voortkomen. Dat alles in het kader van en met respect voor de universele hiphop waarden “Peace, Unity, Love and Having Fun” en de levenswijsheid “Each One, Teach One”.

We houden u komende week op de hoogte van het programma.

Reacties