‘A Night in the Woods’ brengt het Aambos in Heerlen weer tot leven!

Foto: René Bradwolff

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli vindt de vierde editie van ‘A Night in the Woods’ plaats in het Aambos in Heerlen.

2 nights in the wood

Op vrijdag mag het publiek vanaf 15.00 uur genieten van de artiesten DJ Rard, Kiki Mettler, Jahberg Soundsystem, Deux Cent Kilo, Dreyaz, Pussy Palace, DB Junk, DJ Bix en Taymir. Zodra de avond valt, rond 22.00 uur, wordt in de tijdelijke openluchtbioscoop op het terrein de film Shaun of the Dead (2004) vertoond.

Op zaterdag zijn de bezoekers weer welkom vanaf 12.00 uur. Deze dag kun je genieten van Bruce Sawyer, Shaft, Nowy, Sugar Plum Fairy, Melvin Thomassen, Ed Orable, Flamboyant, Bounty Island, Guillaume Colson, Blue en Sparrow Falls. Nieuw dit jaar is een tweede film! Zodra de avond valt, rond 22.00 uur, wordt de film Snatch (2000) vertoond.

Horeca

Op het terrein zijn verschillende horecagelegenheden te vinden. Zo zijn er onder andere een (wijn)bar, ijskraam, sapjes en smoothies van de Powerladies, lekkere saté-tjes, koffie en gebak van Surplace, buitenkeuken van Down South Events en zoetigheid van Snoepspinner. De mannen van Radio Tent zorgen voor de nodige gezelligheid en deuntjes bij de food area.

Bij de entrée is een podium van Parkstad Popstad, waar onder andere de Parkstad Popstad talents hun kunsten vertonen. Dit podium is vrij toegankelijk.

Voor het eerst bij ‘A Night in the Woods’ is er een speciale Kids Area. Kinderen kunnen hier zorgeloos knutselen, geschminkt worden, meedoen met de kinderyoga, op zoek gaan naar de verborgen schat en nog veel meer!

Beide dagen zijn er vanaf 22.00 uur afterparties in Café Bluff en poppodium Nieuwe Nor, met verschillende artiesten van ‘A Night in the Woods’.

a night in the woodsTickets

Tickets voor ‘A Night in the Woods’ zijn te verkrijgen via anightinthewoods.com, Coasters te Heerlen, The Box concept store te Roermond en Quatro Cinema te Heerlen.
De weekendtickets kosten € 25,00 en de dagtickets €17,50. Deze zijn, mits het niet is uitverkocht, ook nog verkrijgbaar bij de dagkassa.

Picknickdeken

Bezoekers die een picknickdeken meenemen naar het terrein krijgen het eerste drankje gratis en de allertofste picknickdeken wint zelfs 10 consumptiebonnen!

Reacties