Finale ‘Parkstad Cabaret Festival’ in Cultuurhuis Heerlen

Foto: Parkstad Cabaret festival

Vrijdagavond 10 juni strijden 4 finalisten om de hoogste eer van het 13de Parkstad Cabaret Festival.
Het Parkstad Cabaret Festival werd in 2000 voor het eerst georganiseerd in Theater Lexor, en heeft sinds enige jaren onderdak in het Cultuurhuis, eveneens onder de vleugels van Lex Nelissen.

Onderstaand de 4 finalisten van komende vrijdag, met een korte introductie:

Jeroen Krouwels en Henrike Brouwer

Het energieke muzikale Tilburgse duo Jeroen Krouwels & Henrike Brouwer werken samen sinds 2013 en maken naar eigen zeggen “Hilarische sketches over levenslief en levensleed. Deze worden afgewisseld met soms kolderieke, maar vaak prachtige luisterliedjes, waarin menigeen zich zal herkennen.’

Ronald Oudman

Ronald Oudman uit Leiden was in zijn jeugd een meneer, opgesloten in het lichaam van een kind en tegenwoordig is hij een kind opgesloten in het lichaam van een meneer. Onderweg is er iets misgegaan, maar toch staat hij op het podium van het Parkstad Cabaret Festival!

Remko Lamers

De komische Remko Lamers uit Veenendaal stelt zich in zijn eerste programma “Remko Rijdt Door Rood” voor, en hij vertelt dat hij anders denkt dan anderen, niet per definitie beter, maar wel anders.

Nénin Quaedvlieg

De energieke Nénin Quaedvlieg uit Den Haag komt van origine uit Heerlen. Als performer en theatermaakster zijn alledaagse beslommeringen, twijfels en gebeurtenissen haar inspiratiebron. In Den Haag volgt ze momenteel een kleinkunst cabaretopleiding.

Kaarten voor vrijdag 10 juni zijn te bestellen via 045-5612121 of [email protected]
Entree: 10 euro.
Aanvang: 20.30 uur.

Reacties