Blomix (Brunssum) en FB4 (Heerlen) winnaars van dé ondernemersprijs in Parkstad

Rabo Economy Award 2016
Luuk Beenders, Blomix
Rabo Economy Award 2016 Luuk Beenders, Blomix
Foto: Rabo Bank Parkstad

Afgelopen maandag zijn tijdens de Dag van het MKB, in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen, de Aanmoedigingsprijs en Rabo Economy Award op feestelijke wijze uitgereikt. Blomix uit Brunssum won de Rabo Economy Award voor bestaande ondernemers. Blomix versloeg hiermee de andere genomineerden, TopVintage en Wyckerveste. Luuk Beenders nam de Rabo Economy Award, die dit jaar voor de dertiende keer werd uitgereikt, in ontvangst.

Rabo Economy Award

Juryvoorzitter Bert Nelissen las het juryrapport maandagavond voor: “Het zijn alle drie ondernemers die constant in ontwikkeling zijn, stevig in hun schoenen staan, echte ondernemers zijn en binding hebben met Parkstad. Hierbij is ieder bedrijf ‘wereldkampioen’ in zijn eigen branche. Blomix is als ondernemer relatief nieuw, maar heeft zich in die tijd stevig bewezen. We zien daar integratie richting hun klanten, leveranciers en concurrenten. En Luuk heeft zich ontwikkeld tot een commercieel acterend techneut.”

Aanmoedigingsprijs 2016
Aanmoedigingsprijs 2016
Lars Pacbier, FB4

Aanmoedigingsprijs

Voor de aanmoediging van ondernemend talent werd voor de zesde keer de Aanmoedigingsprijs uitgereikt. Deze werd toegekend aan FB4, een snel groeiend social media marketing bureau. Lars Pacbier uit Heerlen nam de trofee en een cheque van € 2.500,00 in ontvangst, die mogelijk werd gemaakt door oud-winnaars van de Rabo Economy Award. Daarnaast wonnen FB4 en de twee andere genomineerden, Brasserie Mijn Streek en Grivec Bros., een één-op-één sessie om te spiegelen met één van deze oud-winnaars.