SVN neemt 3 punten mee naar Nieuwenhagen

Het weer tijdens de wedstrijd was gisteren niet al te best in Eijsden. Evenals het niveau van het laatste driekwart gedeelte van de wedstrijd. Want wat het voetbal betrof waren alleen de eerste 25 minuten de moeite van het aankijken waard.

Vizier niet op scherp

De SVN-spelers creëerden enkele kansen, maar het vizier stond niet op scherp bij de voorwaartsen uit Nieuwenhagen. Pas na ruim 20 minuten speeltijd gaf Vichy Marchena van SVN, die de diepte in was gestuurd, een perfecte voorzet op Jasper Braad die deze kans op fraaie wijze afrondde, 0-1. Hierna kreeg SVN nog enkele kansen om de voorsprong te verdubbelen, maar door het eerder genoemde, niet scherp afgestelde vizier, bleef het 0-1 tot aan de rust.

Nauwelijks bekomen van de thee kreeg de thuisploeg meteen in het begin van de tweede helft een dot van een kans op de gelijkmaker, maar de SVME-spits faalde jammerlijk. En na een kwartier in de tweede helft kreeg SVN de wedstrijd weer in grip en was het eigenlijk wachten op de 0-2. Die viel uiteindelijk door een onoplettendheid bij de doelman van SVME, die voor Vichy Marchena genoeg was om dan toch de 0-2 te scoren. Een stand die tevens de eindstand op het scorebord zou worden.