Wedstrijdverslag Heksenberg – SVN: 1 – 6

SVN was afgelopen zondag heer en meester in de wedstrijd tegen Heksenberg. In de beste eerste helft tot nu toe gespeeld dit seizoen werd Heksenberg werkelijk van het kastje naar de muur gestuurd. De voorwaartsen waren een echte plaag voor de verdedigers van Heksenberg die niet wisten waar ze het moesten zoeken. Bij SVN rolden vloeiende aanvallen over de flanken, en er werd vroeg gestoord.

Hoog tempo

Mitchel Mertens opende de score voor SVN op aangeven van Vichy Marchena en ook de 0-2 kwam van zijn voet. Hierna was het Vichy-time en hij tilde de score via 0-3 naar 0-4. En toen waren er pas 18 minuten gespeeld. Heksenberg vreesde voor het ergste. De mannen van Dennis Voorst wisten het tempo goed vast te houden en de score had voor SVN zeker nog hoger kunnen uitvallen als ze iets zorgvuldiger met de geboden kansen waren omgesprongen.
Dus bleef het 0-4 tot het rustsignaal.

Na de thee lag het tempo lager en was de concentratie niet altijd optimaal. Toch wist Mitchel Mertens de 0-5 te scoren. Heksenberg deed nog iets terug en scoorde via Mo de 1-5. Vichy Marchena tenslotte liet de 1-6 eindstand aantekenen.

Door deze overwinning is voorsprong van SVN op Heksenberg gegroeid tot 7 punten gegroeid. De naaste concurrent van SVN, die eveneens won, blijft op 2 punten staan.

Tekst: Facebook SVN