Red Hot Chili Peppers van de partij op Pinkpop 2021

Foto: Nieuws.nl

Gisteren maakte Buro Pinkpop de procedure bekend omtrent de gekochte kaarten voor het driedaags festival dat, zoals bekend, dit jaar niet doorgaat vanwege de coronacrisis. De 51e editie van Pinkpop is daarom noodgedwongen verplaatst naar 18-19-20 juni 2021.
De gekochte kaarten blijven geldig, zijn inwisselbaar voor een tickettegoed/voucher óf de kopers kunnen hun geld terugvragen.
De liefhebbers van de Red Hot Chili Peppers, één van de headliners van dit jaar, doen er goed aan hun tickets te bewaren: de band uit Californië is in 2021 eveneens een van de headliners van Pinkpop. Ook dan weer op de eerste festivaldag, op vrijdag 18 juni 2021.

Gekochte tickets 2020

De voor editie 2020 gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende data. Vrijdagkaarten zijn dus geldig voor vrijdag 18 juni 2021, zaterdagkaarten voor zaterdag 19 juni 2021 en zondagkaarten voor zondag 20 juni 2021. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.
Als je je ticket(s) houdt, kunnen we er samen voor zorgen dat de 51e editie van Pinkpop alsnog een fantastische editie wordt.
Bovendien krijg je, als je je ticket(s) houdt, voorrang bij de start van de ticketverkoop van Pinkpop in de jaren 2022, 2023 én 2024.
Zo wil de organisatie je extra bedanken voor je steun.

Coronacrisis

De coronacrisis is een uitzonderlijke situatie die een grote financiële impact heeft op de gehele culturele sector.
Daarom biedt Buro Pinkpop je twee opties wanneer je je ticket(s) niet kunt of wil houden of wanneer je de programmering af wil wachten:

  1. Je kunt vanaf nu tot 17 juni 2020 een tickettegoed/voucher aanvragen ter waarde van het volledige aankoopbedrag inclusief servicekosten. Deze aanvraag kun je hier doen. Het tickettegoed is geldig tot 24 maanden na uitgifte en is bruikbaar bij de aanschaf van ticket(s) voor Pinkpop 2021 of 2022. Mocht je dit tickettegoed na 24 maanden toch niet (geheel) gebruikt hebben, dan krijg je het restant automatisch teruggestort. Door je ticket(s) om te zetten in een tegoed, help je de economische klap van de maatregelen in onze sector op te vangen. Je krijgt als je hiervoor kiest bovendien voorrang bij de doorstart van de ticketverkoop van de 51e Pinkpop. Je hebt dan straks als eerste de kans om een nieuw ticket voor Pinkpop aan te schaffen.
  2. Mocht je geen gebruik kunnen maken van het tickettegoed dan is het ook mogelijk om vanaf nu tot 17 juni 2020 je geld terug te vragen via dit contactformulier. Je ticket(s) worden dan geannuleerd en het bedrag wordt dan uiterlijk 20 juli 2021 teruggestort. Dit is conform de regeling die door de culturele sector in samenwerking met de overheid in het leven geroepen is.

Red Hot Chili Peppers

Met heel veel vreugde laat Pinkpop weten dat Red Hot Chili Peppers in 2021 alsnog afreizen naar Megaland in Landgraaf voor de 51e editie van Pinkpop. De mannen uit Californië sluiten volgend jaar op vrijdag 18 juni het festival af.
De Peppers zelf kunnen ook niet wachten tot het zover is! Niet alleen 2020 tot nu toe, maar ook 2019 was een bewogen jaar voor ze. Van een tribute voor de slachtoffers van de branden in Californië, ging het via een optreden met Post Malone op de Grammy Awards-avond naar shows in Australië, Tasmanië, Abu Dhabi en, jawel, bij de Piramides van Gizeh in Egypte.
Als klap op de vuurpijl keerde eind vorig jaar John Frusciante voor de tweede keer terug bij de band.

We verwachten nog een docu over de band én een nieuw studioalbum, en dan staat 2021 wat ons betreft compleet in het teken van onze favoriete funkmeisters!

Reacties