The Notorious IBE editie 2020 gaat dit jaar niet door

Foto: The Notorious IBE

Hoofdbestuur en directie van The Notorious IBE hebben besloten dat editie 2020 van dit dance- en hiphopfestival wordt geannuleerd. Een besluit dat met spijt in het hart genomen is. Vanwege de coronapandemie kan de organisatie de veiligheid van de talrijke (internationale) deelnemers en bezoekers niet garanderen.
Zowel de wereldwijde reisbeperkingen als de bezorgdheid over de invloed van massale bijeenkomsten op de beheersbaarheid van het virus liggen hieraan ten grondslag.

Verantwoordelijk

Omdat de organisatie ervan uitgaat dat de komende maanden de door onze regering afgekondigde maatregelen nog wel op de een of andere manier voort zullen duren, neemt zij nu haar verantwoordelijkheid en schrappen ze The Notorious IBE voor dit jaar. Een andere datum prikken was geen optie. Het festival stond dit jaar eind juli, begin augustus op de kalender.

Kleinere evenementen

De festivalorganisatie onderzoekt de mogelijkheid om in de komende winterperiode een reeks kleinere evenementen te organiseren die gewijd zijn aan dans, muziek en cultuur in de winter.

2021

De 20e editie van The Notorious IBE Zomerfestival vindt nu plaats vanaf 13 tot en met 15 augustus 2021.

Reacties