Amsterdam Klezmer Band met nieuwe show ‘Benja’

Foto: Fred van Diem

Aanstaande donderdag komt één van de beste live bands van Nederland naar Heerlen! De Amsterdam Klezmer Band is 23 april te zien en beluisteren in het Cultuurhuis te Heerlen.

De Amsterdam Klezmer Band staat in het buitenland bekend als één van de beste live bands van Nederland. Met haar oneindige energie en instrumentale virtuositeit, de weemoedige Russische teksten en Amsterdams-Jiddische raps vol grootstedelijke bravoure, trekt de Amsterdam Klezmer Band volle zalen en zet deze steevast op z’n kop!

De Amsterdam Klezmer Band musiceert als altijd alsof hun leven ervan afhangt met een mix van nieuwe composities en aanstekelijke classics. ‘Benja’ wordt weer een klassiek meeslepend Amsterdam Klezmer bruiloftsfeest!

Pers:

  • “Virtuose roverssymfonie: De band excelleert – individueel én als team – in stukken die pendelen tussen weemoedige melancholie en uitgelaten vrolijkheid.” – Trouw
  • “Amsterdam Klezmer Band zet de boel op stelten: (…) stevig gefundeerd in ambacht en techniek, met een overweldigende notenvlugheid en lichtheid.” – Het Parool

Kaarten zijn te bestellen via www.limburgzaal.nl of telefonisch via 045 – 571 66 07.

Reacties