Konijnen Lucky Luuk en Dior

Foto: Dierenbescherming Limburg

Hi! Wij zijn Lucky Luuk (aantrekkelijk heertje in wit/bruine kleur) en Dior (charmante wit/grijze dame), sinds kort een leuk stelletje.

Wij logeerden al een tijdje apart bij een gastgezin in afwachting van een nieuwe baas toen ons gastgezin een ingeving kreeg: “Zouden Lucky Luuk en Dior niet een heel mooi koppeltje kunnen vormen?”
Een eerste snuffeldate was een feit. Druk dat we het hadden met aan elkaar snuffelen zeg! Na onze eerste date besloten we beide dat we het wel zien zitten om met elkaar verder te gaan, hoe romantisch!

Voortaan gaan we dus als duo door het leven en we zijn op zoek naar een baas die een plekje voor ons beide heeft. Belangrijk om te vermelden is dat wij niet echte knuffelkonijnen zijn. Wat nou rustig op schoot zitten, beetje kroelen achter je oren en uit de hand eten? Niks ervan! Rennen, graven en lekker actief zijn; dat doen wij pas écht graag! Hiervoor zijn we op zoek naar een baas die ons een mooi, royaal verblijf met voldoende uitdaging kan bieden. Vul dat ruime hok aan met een dagelijkse portie lekker groenvoer (we loooooove wortel en witlof!) en wij gaan zielsgelukkig bij je worden.

Kun jij ons dit bieden? Neem dan contact op met [email protected] zodat ook wij een eerste snuffeldate met elkaar kunnen plannen. Graag tot snel!

P.S: Maak je geen zorgen, Lucky Luuk is gecastreerd dus je zult niet opeens verrast gaan worden met babykonijntjes…

Namens Lucky Luuk en Dior en Dierenbeschermingscentrum Limburg: hartelijk dank!