Jodymoon met ‘Our Place’ in Heerlen

Foto: Jodymoon

Johan en Digna (Jodymoon) zijn een singer-songwriter duo in hart en nieren! Ze werken én leven samen. Songs schrijven is voor hen een manier om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, een authentiek duo met een organische flow. Jodymoon is te zien op zaterdag 18 april in de INGzaal van Theater Heerlen.

Zangeres Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben inmiddels na 4 albums al overtuigend bewezen dat ze blijvertjes zijn. De vele positieve recensies liegen er niet om!

Samen met Marie-José Didderen op cello en Wim Spaepen op viool word je deze avond meegenomen in een unieke sound die alles te maken heeft met persoonlijke verhalen, een warm thuis, vergeelde foto’s en simpele, diepe schoonheid. Met nieuwe songs op zak zal Jodymoon op zaterdag 18 april weer voor een bijzondere en intense avond zorgen!

Jodymoon live

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf een reeks concerten in Canada, Duitsland en Italië en heeft in het voorprogramma gespeeld van o.a. Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony&the Johnsons, Yoko Ono etc.)

De Pers:

  • “Onder de indruk van Jodymoon’s eigenzinnige koers” – Dagblad van het Noorden
  • “Geniale arrangementen. Jodymoon komt als donderslag bij heldere hemel” – Villa d’Arte
  • “Hoogtepunt na hoogtepunt”- Musicfrom.nl
  • “Jodymoon fascineert met schitterende nieuwe liedjes.” – Maxazine.nl

Kaarten zijn te bestellen via www.limburgzaal.nl of telefonisch via 045 – 571 66 07.