Foodtruck Festival bij Cultuurwerkplaats Zeezicht

Foto: Ummer Trek

Aankomend weekend, op zaterdag 18 en zondag 19 april 2015 vindt de eerste editie plaats van het ‘Ummer Trek!’ Foodtruck Festival.

In de hallen en op het buitenterrein van Cultuurwerkplaats Zeezicht aan de Schelsberg 94 in Heerlen kunnen culinaire avonturiers zich, voor de eerste maal in regio Parkstad, op dit ‘foodtruck’ festival tegoed doen aan een uitgebreid assortiment lekkernijen. Van exotische tapas, bijzondere wraps, pittige Thaise hapjes, bio pannenkoeken tot mediterrane pasta aan toe. En dat alles bereid in ‘n 20-tal mobiele keukens, aangevuld met stands en kraampjes. Een must dus voor de echte Bourgondiërs.

Op de verschillende terrasjes is het genieten van dit ‘wagenvoedsel’, waarbij zelfs de audio-zintuigen geprikkeld worden door diverse straatmuzikanten- en artiesten. Ook aan de kids is gedacht, voor hen zijn er leuke speelvoorzieningen.

Het ‘Ummer Trek!’ Foodtruck Festival is gratis toegankelijk, op zaterdag 18 april van 13.00 tot 22.00 uur, en op zondag 19 april van 11.00 tot 21.00 uur.

ummertrek15a3 kopie2 (1)

Meer info: www.zeezichtheerlen.nl