Halloween brengt honderden kids op de been in Heerlen-Centrum

Foto: Heerlen Mijn Stad

Op de koopavond van donderdag 31 oktober vond de eerste editie van de ‘griezelig goede snoep-jacht’ in Heerlen-centrum plaats. Georganiseerd door centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad in samenwerking met ‘LOON, Corio Center en centrumondernemers.
En al meteen een gruwelijk groot succes.

Snoepgoed-jacht

Honderden kids en ouders kwamen op snoepgoed ‘jagen’.
Het principe is simpel maar ook in Heerlen succesvol: met ‘trick or treat’ mogen kids in Amerika in hun buurt verkleed langs de deuren voor het ophalen van snoep. Zo ook tijdens de koopavond van donderdag 31 oktober (Halloween/Allerheiligen) in Heerlen-Centrum, maar dan langs de deuren van Heerlense winkeliers.

Er was alle kans om genoeg zoetigheid buit te maken want vrijwel alle ondernemers in winkelcentra ‘LOON en Corio deden mee. Tal van centrumondernemers hadden de snoeptrommel goed gevuld voor de jeugdige monsters. Voor het juiste sfeertje zette Heerlen Mijn Stad deze avond ‘gezellige griezels’ in om mee op de foto te gaan.

Prijzen

De grootste griezels (best verkleedde kinderen) worden beloond met leuke prijzen. Een behoorlijk moeilijke keuze, aangezien de aanwezige kids en ouders enorm de moeite hadden gedaan om zich zo monsterlijk mogelijk te verkleden.
De foto’s zijn binnenkort allemaal te bewonderen op de Facebookpagina van Heerlen Mijn Stad.

Hoewel de evaluatie nog moet plaatsvinden smaakt dit naar meer en is Heerlen Mijn Stad van plan om deze ludieke activiteit ook weer in 2020 te organiseren.

Foto: Kath’s Photography

Reacties