PC Tronic en JORC rugsponsors van Roda JC Kerkrade

Foto: Roda JC Kerkrade

PC Tronic en JORC Industrial BV uit Heerlen zijn gedurende seizoen 2019-2020 samen de nieuwe rugsponsors van Roda JC Kerkrade.
Beide bedrijven komen met de club overeen dat hun bedrijfslogo tijdens de helft van de uit- en thuiswedstrijden onder het rugnummer zal pronken.

Roda JC toonde zich in het verleden al meermaals creatief met betrekking tot shirtsponsoring op in het betaald voetbal nooit eerder vertoonde wijzen.
Met MASCOT Workwear en recentelijk opnieuw Medisana Benelux NV beschikt de club nu al enkele seizoenen over gewaardeerde, vaste partners die de prominente positie op respectievelijk de voorzijde en de bovenste rugpositie bezetten.

Dankzij PC Tronic en JORC Industrial is in seizoen 2019-2020 ook de onderste rugpositie voorzien van vertrouwde partners.
JORC Industrial is met haar cornerboarding en LED boarding, maar in het verleden ook met losse shirtsponsoring, een goede bekende van de club.
PC Tronic stapte in seizoen 2018-2019 reeds in met onder andere een uiting op de videoscreens in het Parkstad Limburg Stadion.

PC Tronic

PC Tronic levert alle merken computers, laptops en desktopsystemen, de onderdelen daarvan en accessoires zoals muizen, (externe) harddisks en social media componenten zoals headsets en camera’s.

Klik hier voor meer informatie over Pctronic.

JORC Industrial

JORC Industrial, een wereldwijd opererende persluchtcondensaatmanagement specialist van Nederlandse oorsprong met haar hoofdvestiging in Heerlen.

Klik hier voor meer informatie over JORC Industrial BV.

Reacties