Heerlense Djenna (2) en haar gezin beleefden gisteren een Opkikkerdag

Foto: Albert Jan Bor, namens Stichting Opkikker

Zaterdag 15 juni stond er voor de Heerlense Djenna (2) en haar gezin een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag.
De ene na de andere verrassing stond op ze te wachten. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten. Djenna is namelijk ziek. Dit heeft impact op haar leven, maar ook op van dat van haar ouders en zus Djolina (5). Daarom nam Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld.
Met een persoonlijk programma en persoonlijke begeleiding werd het een dag die ze niet snel zullen vergeten!

Smulhuis

Ze begonnen de dag al smikkelend. In het Smulhuis knutselden ze wat lekkers voor thuis in elkaar, cupcakes of een taart het kon allemaal!
Daarna was het tijd om deze dag vast te leggen op de gevoelige plaat tijdens een professionele fotoshoot.

Jarig

De ochtend werd afgesloten met een groot feest. Opkikker is namelijk jarig geweest en dat moest natuurlijk gevierd worden!
Na de lunch werden ze opgehaald met de koninklijke koets om naar hun paleis gebracht te worden. Hier werden ze opgewacht door de lakei, die hun op al hun wenken bedienden met alles wat ze maar willen. Daarna werden ze opgeschrikt door een sirene. Er was een brandje op het park en de brandweer kon hun hulp erg goed gebruiken, met zijn alle snelden ze toe en werden ze de brand snel meester.
Als allerlaatste stond er nog een uitgebreid diner buffet en een optreden op ze te wachten.

Stichting Opkikker

Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan.
Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo wordt gebouwd aan een langdurige keten van kracht voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover iedere persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.

Reacties