Politie toont videobeelden van gewelddadige straatroof

Foto: Politie Zuid-Limburg

Op donderdag 16 mei werd een vrouw in de Vorstenstraat in Heerlen slachtoffer van een gewelddadige straatroof. Rond 18.30 uur in de avond springen twee jonge mannen van hun fiets en proberen een vrouw van haar tas te beroven. Maar de vrouw blijft haar tas vasthouden en wordt door de daders over de straat gesleurd. Als ze uiteindelijk noodgedwongen de tas moet loslaten gaan de verdachten er met de buit vandoor. Ze vluchten over de Parallelweg aan de voorzijde van het station richting centrum.
De politie geeft in het onderzoek naar deze zaak nu videobeelden vrij van de overval waarop de verdachten goed zichtbaar zijn.

Verdachten

De eerste verdachte is een jonge man. Hij droeg een spijkerbroek, witte sneakers, een donkergroene jas met zwarte accenten. Daarnaast had hij donker haar en een baardje. Hij verplaatste zich op een blauwe fiets.
De andere verdachte was ook een jonge man. Hij droeg een donkere broek, witte sneakers met zwarte enkelsokjes en droeg een blauw jas van vermoedelijk het merk Nike. Hij had rossig haar en reed op een zwarte fiets.

Mocht u de verdachten (her)kennen neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of deel uw informatie anoniem via 0800-7000.

Vrouw op gewelddadige manier beroofd van tas

Op donderdag 16 mei werd een vrouw op de Vorstenstraat in Heerlen slachtoffer van een gewelddadige straatroof. Het is ongeveer 18.30 uur in de avond als twee jonge mannen van hun fiets springen en de vrouw van haar tas proberen te beroven.Ze blijft haar tas vasthouden en wordt door de daders over de straat heen gesleurd. Uiteindelijk moet ze noodgedwongen loslaten en gaan de verdachten er met de buit vandoor. Ze vluchten over de Parallelweg, voorzij station richting centrum. De Politie Heerlen Politie Kerkrade Politie Brunssum – Landgraaf heeft de zaak in onderzoek.De eerste verdachte is een jonge man. Hij droeg een spijkerbroek, witte sneakers, een donkergroene jas met zwarte accenten. Daarnaast had hij donker haar en een baardje. Hij verplaatste zich op een blauwe fiets. De andere verdachte was ook een jonge man. Hij droeg een donkere broek, witte sneakers met zwarte enkelsokjes en droeg een blauw jas van vermoedelijk het merk Nike. Hij had rossig haar en reed op een zwarte fiets.Kent u de verdachten of klinkt het signalement u bekend in de oren? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of deel uw informatie anoniem via 0800-7000. ^CB/HH

Geplaatst door Politie Limburg op Dinsdag 11 juni 2019

Video: YouTube Politie Limburg

Reacties