Lentekriebels 2019: Sambafestival, Heëlesj Autosjtuute en ‘What the truck?!’

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Komend weekeinde, van 31 mei tot en met 2 juni vindt voor de tweede keer op rij het Lentekriebels Festival plaats in het centrum van Heerlen. Een waanzinnige combinatie van muziek, entertainment, food & drinks in een typische voorjaarssfeer!
Lentekriebels is een geslaagde samenvoeging van het Sambafestival, het Heëlesj Autosjtuute, en het foodtruckevenement ‘What the truck?!’

‘What the truck?!’

Op vrijdag 31 mei wordt er vanaf 16:00 uur afgetrapt op de Bongerd, waar het foodtruckevenement ‘What the truck?!’ haar potten, pannen, grills, ovens en bakplaten aan het werk zet in de talrijke foodtrucks.
De Bongerd in Heerlen centrum wordt helemaal omgetoverd in voorjaarse sferen! Met een breed aanbod in Food & Drinks wordt er tot 23.00 uur ingespeeld op ieders wens!
Ben jij op zoek naar een heerlijke hamburger? Of ben jij een echte pasta-lover? Wil je proeven van de lekkerste flamkuchen? Of ben je uit op typische Thaise gerechtjes? What The Truck?! heeft het allemaal!

Genoeg gegeten? Geniet dan van intieme live performances, ga los op de meest dansbare muziek gedraaid door de beste dj’s of verbrand gelijk je koolhydraten door mee te doen aan een van de activiteiten! Geniet van live performances van onder andere Bigs By Riot en We Zien Wel tijdens op de Bongerd en aanschouw de 11-koppige band Skartacus op het Pancratiusplein.

Ook aan de kleintjes is gedacht! Die kunnen lekker los gaan op een super vet springkussen, meerijden op verschillende attracties en genieten van een overheerlijke suikerspin of vers gemaakte poffertjes.

Alle ingrediënten voor een geslaagd en onvergetelijk weekend zijn tijdens Lentekriebels Festival 2019 gegarandeerd aanwezig.

Foto: Heerlen.nieuws.nl

 

Reacties