Theatervoorstelling ‘CONTROL ALT DELETE’ in Cultuurhuis Heerlen

Foto: Mondriaan

Bang zijn dat er iets naars gebeurt en daarom het gevoel hebben dat u steeds iets opnieuw moet doen? Veelvuldig handen wassen, meerdere malen achtereen controleren of de deur op slot is of andere opdringende angstgedachten? De theatervoorstelling ‘CONTROL ALT DELETE’ , die Heerlen STAND-BY! en Stichting Omgaan met Angst in het Cultuurhuis op maandag 20 mei vertoont, laat dwang zien, vrezen, horen, snappen, haten, lachen, voelen en omarmen. Nee, dat laatste deleten we.

Controle

Dit beeldende theaterstuk toont dwang in al haar gedaantes. De scheidslijn tussen een eigenaardigheidje en een stoorzender blijkt dun maar essentieel.
In deze voorstelling gaan de acteurs van De Firma Zorgbehang op zoek naar hun controlepunt. Aan de hand van vele scènes en sketches laten de theatermakers controle in allerhande gedaantes voorbij komen. Door constante wisselingen in personages, scènes en situaties vergt de voorstelling het loslaten van de standaardverhaallijn. Het kijken is al een eerste vorm van het loslaten van controle.

Na de voorstelling volgt een nabespreking met de acteurs, een deskundige van het behandelprogramma Angst van PsyQ bij Mondriaan en het publiek.

Meer informatie en aanmelden

Maandag 20 mei, 19.30-21.30 uur in Cultuurhuis, Sittarderweg 145, Heerlen.

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden is gewenst. Dit kan via www.mondriaan.eu/agenda, of telefonisch bij Mark Ahsmann, T 088 506 9413.

Reacties