VVV Zuid-Limburg ‘App’ vernieuwd

Foto: VVV Zuid-Limburg

De vernieuwde VVV Zuid-Limburg App, gratis te downloaden op de smartphone, biedt inwoners en bezoekers informatie over actuele activiteiten, verblijfsaccommodaties en bezienswaardigheden in Zuid-Limburg.

VVV Zuid-Limburg gaat mee in de trend dat internet steeds vaker via de smartphone wordt geraadpleegd, en ziet hierin een grote kans om diverse doelgroepen beter te informeren. Op basis van de locatie zijn bijvoorbeeld eenvoudig alle restaurants, actuele evenementen en tips voor uitstapjes ter plekke of onderweg te vinden. Bovendien bestaat de mogelijkheid via deze app wandel- en fietsroutes te downloaden.

VVV Zuid-Limburg App voor Android en Apple

De Zuid-Limburg App is ontwikkeld om gasten in de regio te voorzien van informatie over de regio, voorzieningen en toeristische bezienswaardigheden. Gasten en eigen inwoners kunnen gratis gebruik maken van deze applicatie. De informatie kan zowel online als ook offline gebruikt worden. Dit betekent dat de informatie vooraf aan het bezoek aan de regio te downloaden is zodat de bezoeker niet continue gebruik hoeft te maken van een mobiele dataverbinding tijdens zijn bezoek aan de regio. Dit ook met het oog op de steeds groter groeiende groep van gasten uit België. De App geeft informatie over evenementen, de regio, VVV kantoren, rondleidingen & excursies en uiteraard informatie over de aangesloten ondernemers. Dit zijn dagattracties, accommodaties, restaurants of andere toeristisch-recreatieve bedrijven. Bovendien kan de gebruiker van de App zijn favorieten toevoegen en beheren en ‘location based’ informatie opvragen. Dit betekent dat het mobiele apparaat gebruik maakt van de locatie van de gebruiker. Dus, dat de gebruiker actuele en informatie op maat ontvangt.

Meer informatie

De vernieuwde VVV Zuid-Limburg App is gratis te downloaden via de App Store en de Play Store.

Reacties