Fred Dijk, algemeen directeur/secretaris voor WSP Parkstad en WOZL

Foto: WSP Parkstad

De besturen van de GR WSP Parkstad en de GR WOZL hebben de heer Fred Dijk per 1 november benoemd in de functie van algemeen directeur/secretaris.
Fred Dijk bekleedt al sinds 1 januari 2012 de functie van bestuurssecretaris van de GR WOZL. Vanaf 1 januari 2018 vervulde hij ook de functie van bestuurssecretaris van de GR WSP Parkstad. Sinds het vertrek van de heer Van Kroonenburg in juni van dit jaar was Dijk al eindverantwoordelijk voor zowel WSP Parkstad als WOZL.

Directie

De heer Dijk zal in de nabije toekomst samen met een nog te werven commercieel directeur gezamenlijk de directie voeren voor de GR WSP Parkstad.
De GR WOZL en GR WSP Parkstad zullen als één organisatie gemanaged en aangestuurd worden. De nog te werven commercieel directeur zal verantwoordelijk worden voor commerciële doelstellingen binnen de GR WSP Parkstad.
De start van de werving staat gepland voor november 2018.

Koersvast

Fred Dijk: “Mijn benoeming tot algemeen directeur/secretaris betekent niet dat er zaken structureel gaan veranderen binnen de organisaties. We blijven koersvast zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt plaatsen bij reguliere bedrijven.
Ik kijk uit naar de komst van een commercieel directeur zodat we de focus nog meer naar de markt kunnen verleggen. Om zoveel mogelijk passend werk te creëren voor zowel de SW als de Participatiewet doelgroep. En dat we tevens werkgevers kunnen ontzorgen in hun personeelsbehoefte.”

Reacties

article
71921
Fred Dijk, algemeen directeur/secretaris voor WSP Parkstad en WOZL
De besturen van de GR WSP Parkstad en de GR WOZL hebben de heer Fred
https://heerlen.nieuws.nl/nieuws/71921/fred-dijk-directeur-secretaris-wsp-parkstad-wozl/
2018-10-31T15:43:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/148/2018/10/31153945/De-heer-Dijk-1280x720.jpg
benoeming, WOZL, WSP Parkstad
Nieuws, Parkstad Limburg