Regus, wereldwijde aanbieder van werkplekken, betrekt de oude ‘LTS’

Foto: Regus

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft met de verhuurder een huurovereenkomst gesloten voor een nieuw center in kantoorgebouw ‘Lindestaete’ in Heerlen. De vestiging telt 1.184 m². Het is de eerste vestiging van Regus in Heerlen.
Regus huurt een deel van de derde en vierde verdieping van het pand, waarbij de vierde verdieping twee torenkamers omvat.

Ambachtschool

‘Lindenstaete’ is de voormalige ‘Ambachtschool’ en LTS aan het Burgemeester de Hesselleplein in Heerlen.
Het markante gebouw werd in 1913 gebouwd naar het ontwerp van Jan Stuyt, werd in 1996 grotendeels door brand verwoest en vervolgens door het Spaanse architectenbureau MBM gerestaureerd en uitgebreid.
Tegenwoordig wordt het als kantoorruimte gebruikt. Het gebouw heeft vier verdiepingen met een verhuurbaar vloeroppervlak van 12.000 vierkante meter en beschikt over een eigen parkeerterrein.

Ideale ligging

Het pand ligt op vijf minuten loopafstand van het Heerlense centrum en grenst aan de steeds verder groeiende Smart Services Campus. Snelwegen zijn binnen een minuut bereikbaar en bussen stoppen in de directe omgeving.
Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Heerlen is een grote stad met veel werkende inwoners. Door dit center kunnen we ook deze groep flexibel laten werken. Daarbij heeft Lindestaete een ideale ligging naast het centrum, maar ook dichtbij de snelweg.”

Regus

Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd.
Ze beschikken over een uitstekend netwerk van kantoor-, coworking- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden ze bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen.
Dankzij dat netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden.

Reacties