Corio Tropical, Urban Freestyle Event en salsadansavond in Heerlen

Foto: Limbo Latino

Donderdag 2 augustus, tijdens de jaarlijkse stadsbraderie Corio Tropical, komen meer dan 200 marktkooplieden uit het gehele land naar hartje Heerlen om de meest uitlopende artikelen aan de man/vrouw te brengen. Ook laten dan de Heerlense winkeliers zich niet onbetuigd en komen die dag in en/of voor hun zaak met leuke aanbiedingen.

Kleding, schoenen, schoonmaakspullen, zonnebrillen, gadgets, noem maar op. Alles is tijdens Corio Topical aanwezig.
Uiteraard zijn er ook diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar en zullen er ‘tropische’ klanken en melodieën door de binnenstad rollen.
Kom morgen dus, bij een volledig bij dit ‘tropical’ evenement passende temperatuur, genieten van de unieke sfeer en gezelligheid in het centrum van Heerlen.

Urban Freestyle Event

Daarnaast zijn er deze donderdag vanaf 12.00 uur op het Pancratiusplein tal van BMX-demonstraties en worden er clinics gegeven door het ‘Act BMX’ show team. Dit alles onder de naam ‘Rabo Urban Freestyle Event’, als vooruitgeschoven onderdeel van het programma van de RaboRonde Heerlen.
Tussen die shows door kun je zelf ervaren hoe het is om te BMX’en op de BMX Playground.
Voor de allerjongsten vanaf 4 jaar zijn loopfietsen beschikbaar. Jjongeren van 4 tot 12 jaar mogen onder begeleiding van de ouders meedoen. En jongeren van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig de Playground op onder professionele begeleiding.
En last but not least, je maakt bovendien kans op een stoere prijs: een hippe fiets!
Aanmelden is niet nodig en deelname aan dit event is gratis.

Salsadansavond

Een gratis toegankelijke salsadansavond op het Wilhelminaplein is van 19.00 uur de waardige afsluiter van deze hete dag. Want bij een tropisch feestje hoort natuurlijk de lekkerste muziek.
Tijdens de salsa-bachata-kizomba party, een initiatief van Limbo Latino, Heerlen Mijn Stad en De Vijf Pleintjes, kan iedereen zijn heupen flink losschudden en dansen op de lekkerste salsa, bachata, kizomba en andere zonnige deuntjes. Het belooft een gezellig “open air” feestje te gaan worden. Mede dank zij de swingende muziek gedraaid door de dj’s Maurice Bell (Dj Salsapleasure) en Rob Vankan (Dj Limbo Latino).