SnowWorld opent het ‘coolste’ terras van Nederland!

Foto: SnowWorld

Vandaag, woensdag 18 juli opende SnowWorld in Landgraaf en Zoetermeer het coolste terras van Nederland op de piste.
Nu er maar geen einde lijkt te komen aan de zomer en er volgende week ook nog kans is op een hittegolf, is SnowWorld de ideale locatie om even aan de hitte te ontsnappen.

Coolste terras

Bezoek het ‘coolste’ terras van Nederland en geniet in de vrieskou van warme chocolademelk met slagroom voor € 5,- per persoon. Dit is inclusief pistetoegang en speciale schoenen om de piste te kunnen betreden.
Op de pistes van SnowWorld is het 365 dagen per jaar -5° graden, dus vergeet je niet warm aan te kleden.
Wil jij deze unieke ervaring niet missen? Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Crazy Summer actie

Wil jij langer van de winterse temperaturen genieten? Maak dan gebruik van onze Crazy Summer actie; de hele dag skiën of snowboarden met aansluitend een uitgebreide tafelbarbecue op het zonneterras voor € 35,- per persoon! Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 29,50.
Het is ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs te kiezen voor een vis-, vegetarische of halal barbecue.
Als u gebruik maakt van de Crazy Summer actie, dan ontvangt u tijdelijk ook een consumptiebon voor een warme Chocomel met slagroom op onze coole piste.

Summercamp

Zijn jouw kids tijdens deze warme dagen ook op zoek naar verkoeling? Geef ze dan op voor een Summercamp bij SnowWorld. Vijf dagen lang sport, spel en plezier, zowel in de sneeuw als outdoor, voor kids van 6 tot en met 16 jaar. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Reacties