Vrouw neergestoken en getaserd bij ruzie op busstation Heerlen

Foto:

Gisteravond is een vrouw neergestoken nabij het busstation aan de Spoorsingel in Heerlen. De politie van Heerlen is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over dit steekincident en/of de aanleiding daartoe.

Dinsdagavond rond 22.10 uur kreeg de politie melding van dit conflict tussen meerdere personen bij het busstation. Daarbij raakte een 32-jarige vrouw uit Brunssum zodanig gewond aan haar bovenlichaam dat zij naar het ziekenhuis moest worden gebracht voor verdere medische behandeling.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar de precieze aanleiding van het incident. Dat was mogelijk het gevolg van een verkeersconflict. Twee of drie betrokkenen van zo’n twintig jaar zijn direct na afloop met de scooter gevlucht.

Ooggetuige busstation

Een ooggetuige spreekt van vier daders die een vrouw op perron C aanvielen nadat er over en weer een grapje was gemaakt. Nadat iemand uit het groepje zijn middelvinger naar het slachtoffer opstak werd die bij de daaropvolgende discussie aangevallen door de vier daders en daarbij “neergestoken en getaserd”.
De daders maakten zich daarna, volgens de getuige, snel uit de voeten. In eerste instantie in de richting van de Jumbo supermarkt.

Getuigenoproep

De politie doet een beroep op eventuele getuigen die iets gezien of gehoord hebben.
Deel mogelijke informatie via 0900 – 88 44 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties