Koningsnacht en Koningsdag vier je in hartje Heerlen!

Foto: Remcom

Op donderdag 26 april en vrijdag 27 april 2018 worden Koningsnacht en Koningsdag weer gevierd in Heerlen centrum.
Tijdens de tweede editie biedt KingsXperience verschillende activiteiten aan voor jong & oud en wordt er een muziekprogramma gepresenteerd dat aansluit op de wensen uit de regio.

Koningsnacht

Tijdens Koningsnacht op donderdag 26 april is er programma van 18:00 uur tot 23:00 uur.
Allround feest DJ Kevin S neemt vanaf 18:00 uur zowel de opening als de pauzes voor zijn rekening.
Rond 19:00 uur betreedt interapptive-coverband ‘Blizzert’ het podium. Deze band is 100% interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme.
Vanaf 21:45 uur laat de alom bekende powerband ‘Wir Sind Spitze’ het Pancratiusplein gegarandeerd uit haar voegen springen, waarna ‘Blizzert’ nogmaals aantreedt om de slotact voor haar rekening te nemen.

Koningsdag

Op Koningsdag op vrijdag 27 april wordt er op traditionele wijze om 10:30 uur gestart met diverse activiteiten voor jong & oud. Zo is er ook dit jaar weer een vrijmarkt voor kinderen en volwassenen. De vrijmarkt voor volwassenen vindt dit jaar plaats in de tuin van het Savelbergklooster.
In de middag kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld een springkussen, draaimolen of breakdance workshops. Ook zal T12 als Nederlands Kampioen DJ op het podium staan.
Daarnaast is er een expositie van amateurkunstenaars, een podium met straatmuzikanten, optredens van Parkstad Popstad, een kinderfietstocht en vele andere activiteiten te beleven!

Vanaf 17:00 uur wordt het muziekprogramma vervolgd met spetterende optredens van dé feestband van het Zuiden: ‘TONCA!’ Knettergek, lekkere muziek en helemaal los gaan zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke Koningsdag in hartje Heerlen. Naast TONCA maken Erwin en DJ Jos O het programma compleet.

Om 23:00 uur loopt het muziekprogramma ten einde zodat iedereen nog volop gaan afterborrelen bij de omliggende horecagelegenheden.
Alle ingrediënten voor een onvergetelijke Koningsnacht en Koningsdag zijn dus aanwezig in Heerlen.

Reacties