Da(a)g-je Uit Heerlen dringend op zoek naar chauffeurs

Archieffoto Da(a)g-je Uit
Foto: Da(a)g-je Uit

Da(a)g-je Uit is een jaarlijkse tocht voor mensen van 70 jaar en ouder uit Heerlen. Zij worden getrakteerd op een mooie autorit door prachtige landschappen in het Euregionale grensgebied.
De organisatie van Da(a)g-je Uit bestaat volledig uit vrijwilligers, die ondersteund worden door een groot aantal sponsoren en sympathisanten. De tocht wordt begeleidt door het Rode Kruis, artsen, verplegend personeel, politie, monteurs en motards.

Nieuwe chauffeurs

De organisatie kan niet zonder chauffeurs. Mensen die vrijwillig een dag vrij roosteren om een aantal senioren een prachtige dag te bezorgen. Chauffeurs kunnen zich digitaal aanmelden. U ontvangt vervolgens alle benodigde informatie.
Chauffeurs geven aan of ze twee of drie zitplaatsen hebben voor gasten en of de auto tweedeurs of vierdeurs is.
Overigens mag men er ook voor kiezen om de eigen partner mee te nemen (plus twee gasten). De partner dient dan wel het inschrijfgeld van € 12,00 te betalen voor het lunchpakket, de consumptiebon en het diner.
De chauffeur ontvangt van ons geen vergoeding, maar wel een lunchpakket, een consumptiebon en een gratis diner. En van de gasten heel veel dankbaarheid!
Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons secretariaat.
Inschrijven kan tot en met 5 mei via de website www.daagjeuitheerlen.nl.

Donateurs

Ook dit jaar doet de organisatie van Da(a)g-je Uit een beroep op donateurs om een bijdrage te leveren.
Zonder de steun van donateurs kan deze jaarlijkse dagtocht niet meer georganiseerd worden. Bijdragen voor dit sympathieke doel kunnen worden gestort bij NL67 RABO 0113 2644 88 t.n.v. Stichting Da(a)gje Uit.

Kijk voor meer informatie op website www.daagjeuitheerlen.nl.

Reacties