Inloopbijeenkomsten over de sloop en asbestsanering De Plu

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Omwonenden, ondernemers in de binnenstad of andere belanghebbenden met vragen over de asbestsanering en sloop van de Plu kunnen hiermee tijdens twee inloopbijeenkomsten terecht bij Kantoor Contour.

Asbestsanering en sloop De Plu start in mei 2018

Zoals u wellicht in de pers of op social media heeft gelezen is de gemeente Heerlen van plan om in mei 2018 te starten met de asbestsanering en sloop van de voormalige winkelcentrum ‘De Plu’. Het gaat om een groot deel van de panden binnen het blok Promenade II, Geerstraat, Schinkelstraat en Honigmannstraat.

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Speciaal voor ondernemers uit de binnenstad is er op maandag 12 maart tussen 10.00 en 11.30 uur een inloopbijeenkomst over de asbestsanering en de sloopwerken van De Plu. Die is in Kantoor Contour, in het voormalige kantoorgebouw van de RABO-bank op de hoek van de Promenade en Honingmannstraat.

Ook voor omwonenden, andere belanghebbenden en centrumondernemers die op 12 maart verhinderd zijn, organiseert de gemeente Heerlen een inloopbijeenkomst. Eveneens in kantoor Contour. U bent welkom op dinsdag 13 maart, van 17.00 uur tot circa 19.30 uur.

U kunt gewoon binnenlopen.
Medewerkers van de gemeente staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Reacties