Proclamatie Sjtadsprins openlucht-happening op het Pancratiusplein

Foto: HVV de Winkbülle

Dit jaar pakken de Winkbüllen het uitroepen van de nieuwe Sjtadsprins va Heële anders aan dan voorgaande jaren. De proclamatie vindt plaats in de buitenlucht, in combinatie met een nieuwjaarsborrel.

Urban Wink…. ram os dink!

Met dit motto voor het nieuwe carnavalsseizoen in gedachten pakt H.V.V. de Winkbülle de proclamatie van de nieuwe Sjtadsprins dit jaar heel anders aan.
Urban, vooral. Met de wind tastbaar om lijf en leden.
Geen betere plek hiervoor dan Park Urbana, bedachten de Winkbüllen. Waar de nieuwjaarsborrel van de Heëlesje Vastelaovendsvereniging gecombineerd wordt met de prinsenproclamatie. Voorafgegaan door een liveoptreden van de Rolling Beatles, en afgesloten door een DJ.
Het belooft dit jaar nog spannender, nog leuker en nog gezelliger te worden.

Op zaterdag 6 januari is heel Heerlen en omstreken van harte uitgenodigd voor een nieuwjaarsborrel met een prinselijk tintje. In ‘Park Urbana’ op het Pancratiusplein in hartje Heerlen, dat dan zijn laatste weekeinde beleeft.

H.V.V. de Winkbülle nodigt alle Heerlenaren, carnavalisten en groepen uit om zaterdag vanaf 20.00 uur te komen proosten op de nieuwe Sjtadsprins. De opvolger van Sjtadsprins Ties d’r 1ste va Heële, die al daags ervoor op vrijdag 5 januari om 23.00 uur, eveneens in Park Urbana, afstand heeft moeten doen van zijn voortrekkersrol in het Heerlens narrenrijk.

Programma:

  • 20.00 – 22.00 uur: Rolling Beatles
  • 22.00 – 22.15 uur: Proclamatie actie
  • 22.15 – 22.30 uur: Proclamatie Sjtadsprins va Heële
  • 22.30 – 24.00 uur: DJ