Slava’s Snowshow keert in september 2018 terug naar Heerlen

Foto: Parkstad Limburg Theaters

Op veler verzoek komt de Snowshow, een spektakelvoorstelling van beste clown ter wereld, terug naar Heerlen!
Door samenwerking van Cultura Nova, Parkstad Limburg Theaters én Stadschouwburg de Harmonie, die dat doen in het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden, keert Slava’s Snowshow terug naar Nederland.
De voorstellingen in Heerlen zijn op 5 dagen te zien van 12 tot en met 16 september 2018, twee weken na het Cultura Nova festival. De Snowshow is een theaterfeest voor het hele gezin!

‘Beste clown ter wereld’

De internationale pers bestempelt de Russische artiest Slava Polunin als ‘de beste clown ter wereld’. The London Times noemt zijn Snowshow ‘een theaterklassieker van de 20ste eeuw.’ En Variety schrijft: ‘Overwhelming and delightful.’

De Snowshow is een mix van traditionele clownerie en modern theater; melancholie en humor gaan op poëtische wijze in elkaar over, licht en duister, verstilde momenten en spectaculaire theatereffecten wisselen elkaar af en eindigen in een spetterende finale die zijn weerga niet kent.
Slava’s clowns raken een breed scala aan emoties en maken een soort van kinderlijke vrolijkheid los bij publiek van alle leeftijden. De voorstelling komt op speelse wijze letterlijk de zaal in en aan het eind wordt iedereen meegezogen in een magische sneeuwstorm.
Het is theater in één van zijn mooiste en indrukwekkendste verschijningen; van grote schoonheid en gelijktijdig simpel, puur en echt.

Tickets al te koop

Parkstad Limburg Theaters verwacht dat de verkoop snel zal gaan; daarom zijn er nu al tickets te bestellen.

  • Woensdag 12 tot en met zondag 16 september 2018 in Theater Heerlen.
  • Entreeprijzen vanaf € 22,-
  • Voor de voorstelling van zondagmiddag 16 september geldt een speciale familieprijs van € 87,50 voor vier kaarten.
  • Actie voor early birds: bestelt u uw kaarten vóór 10 januari, dan ontvangt u € 5,- korting per kaartje. (Deze korting is niet van toepassing op de familieprijs).