Ontsteken sfeerverlichting in Heerlen-Centrum aftrap van winterperiode

Foto: Heerlen Mijn Stad / David Doelen

Op donderdag 16 november organiseerde centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad een mooie aftrap van de winterperiode in Heerlen-Centrum samen met gemeente, inwoners, ondernemers en lokale kunstenaars.
Onder het motto ‘Decorating the town’ ontstak wethouder Barry Braeken de lichtjes op de Promenade.
Hierna volgde een route door de stad waarbij met krijtspray en sjablonen verder gedecoreerd werd in de straten. Helemaal in lijn met de bekende Heerlense streetart.

Naast de brandende sfeerverlichting in alle winkelstraten en de prachtig aangeklede etalages, klinkt er ook gezellige muziek uit luidsprekers in de binnenstad gedurende de eindejaarsperiode. Ook is het gemeentehuis vanaf nu iedere avond gehuld in een prachtige lichtprojectie.

Winterperiode

Deze aftrap is de opmaat naar de waanzinnige winterperiode die voor de deur staat in de Heerlense binnenstad. Op initiatief van Heerlen Mijn Stad zijn er nog meer leuke activiteiten die alle bijdragen aan de sfeer in het centrum.
Natuurlijk zorgt winterfestival Holy Moly! ook een maand lang (van 7 december tot en met 7 januari) voor een grootse sfeerbeleving met vele hoogtepunten.

Foto: Heerlen Mijn Stad / David Doelen