Kennis- en innovatiefestival FUTURUM brengt de toekomst naar Heerlen

Foto: Futurum / Incredible

Ben jij klaar voor je toekomst? Op 23 en 24 november 2017 staat de Heerlense binnenstad in het teken van kennis, werk en leren. Een bijzondere kick-off lanceert het nieuwe festival FUTURUM, dat de stad op meerdere locaties in het centrum gaat vullen met innovaties van kennisinstellingen en bedrijven uit de regio. Tijdens het festival is Heerlen dé plek waar kennis wordt gedeeld en talent ontwikkeld.

Bij de kick-off kunnen inwoners, scholieren en hun ouders, studenten, kennisinstellingen, overheid en het bedrijfsleven kennis maken, kennis delen en zich presenteren aan de top van de regio. Geniet op 23 en 24 november van voorstellingen, presentaties en workshops op bijzondere locaties. Allemaal verzorgd door de beste lectoren, docenten, ondernemers en studenten uit Parkstad.

FUTURUM

Kennis- en innovatiefestival FUTURUM biedt een boordevol programma met inspirerende evenementen voor jouw toekomst. Ga in gesprek met succesvolle start-ups. Kom er eindelijk achter waar ‘blockchain’ voor staat. Leer alles over de impact van Robotica en data-Intelligence. Laat je gezondheid testen en meten en neem een kijkje in de wijkzorg. Ervaar hoe Zuyd Hogeschool mensen met eetproblemen kan helpen door middel van het ontwikkelen van ‘eetrobots’. Ontdek hoe innovatief jij bent als je opgesloten wordt in een Escape Room of schakel af in de Silent Disco. Daarnaast maken de FUTURUM Street Art tours, Food Trucks en (toekomst)muziek het feest compleet.

FUTURUM zet innovatief Limburg op de kaart. In november 2017 is de kick-off van je toekomst.
Bezoekers kunnen met een plattegrond in de hand evenementen en side-events bezoeken in het centrum van Heerlen.
Het festival zelf vindt plaats van 19 tot en met 24 maart 2018.
Meer informatie over de kick-off, het festival en het programma is te vinden op de website van FUTURUM.