Politie Brunssum zoekt getuigen en slachtoffer mishandeling

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Brunssum – Op vrijdag 29 september raakte een voorbijganger gewond nadat hij een ruzie tussen twee personen probeerde te sussen. De man werd in het ziekenhuis behandeld aan diverse verwondingen. Tot op heden is niet bekend wie bij het incident betrokken waren. Zowel naar de belager als zijn slachtoffer is de politie nog op zoek.

Vijverpark Brunssum

Het is bekend dat een groep mensen vrijdagavond 29 september rond 22.15 – 22.30 uur bij het Vijverpark in Brunssum uur een jongeman belaagde. Een voorbijganger uit Brunssum die de ruzie probeerde te sussen werd bewusteloos geslagen. Zowel de onbekende jongeman als zijn belager en de andere aanwezigen zijn vervolgens vertrokken. Ook met de mensen die hulp hebben verleend aan de gewonde voorbijganger komt de politie graag in contact. Zij hebben mogelijk informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak.

Getuigen gezocht

Eerdere oproepen om getuigen heeft nog niet geleid tot bruikbare tips. Daarom via dit bericht nogmaals een oproep aan getuigen, de hulpverleners, maar vooral aan de jongeman die door een negroïde man met een lengte van ca. 1.85 – 1.90 m werd mishandeld. De aanvaller droeg een wit shirt en had zijn rastahaar in een netje achterop zijn hoofd. De verdachte heeft goud- of zilverkleurige tanden in zijn gebit.

Heeft u informatie over deze mishandeling, bent u, of kent u de jongeman die slachtoffer dreigde te worden van de verdachte? Bel met de politie via 09008844. Anoniem bellen kan ook, via 08007000.