Derde editie Oktoberfeest Heerlen komend weekeind op Pancratiusplein

Foto: Oktoberfeest Heerlen

Oktoberfeest: vrouwen in Dirndl’s en mannen in Lederhosen – inhaken aan lange tafels – meezingen met Duitse Schlagers en een lekkere pul bier drinken.
Komende weekeinde vindt voor de derde keer het Oktoberfeest Heerlen plaats, in een geheel in Duitse stijl aangekleed feestpaviljoen op het Pancratiusplein in Heerlen.
Van vrijdag tot en met zondag zorgen artiesten uit binnen- en buitenland voor een ongekende Tiroler Oktoberfest Sjtimmung.

Programma

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 29 september tussen 19.30 uur en 20.00 uur. Maar het paviljoen is vrijdags al vanaf 16.30 uur open. Dan zorgen de topformatie TONCA – Ohne Gewähr, samen met een Hélene Fisher ‘Double’, Jennifer – Die Party-Kanone, Ruud Appelhof en de Tirol Sound je voor de juiste stemming. De huis-DJ’s van ‘die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow’ zorgen voor een echte Oktoberfest-Apres-Ski-Sjtimmung in de Oktoberfeesttent. Kijk voor de aanvangstijden van de diverse acts op de website.

Zaterdag 30 september is de uit Hamburg afkomstige topact ‘Die Zack Zillis Showband’ de absolute knaller, met als motto “Abschalten Können Sie Woanders”. Samen met Thorsten von der Lippe Biesterfeld, en opnieuw de Tirol Sound en Ruud Appelhof bezorgen ze iedereen een onvergetelijke avond.
Het paviljoen opent zaterdagavond om 19.00 uur de deuren.

Op zondag 1 oktober wordt het programma om 14.30 uur vervolgt met de enige echte ‘Böhmerwaldkapel’. En niemand minder dan de ‘Crombacher Musikanten’ zorgen voor een spetterende afsluiting.
De toegang op zondag is gratis.

Kijk voor het volledige dagprogramma op de FaceBooksite van Oktoberfeest Heerlen, of op de website www.oktoberfeestheerlen.nl

Tickets

  • Tickets zijn verkrijgbaar bij de VVV kantoren in Zuid-Limburg en online.
  • Er is een beperkt aantal passe-partout kaarten à € 20,00 verkrijgbaar.
  • Dagkaarten voor de vrijdag kosten € 11,00, aan de kassa bedraagt de prijs € 13,50.
  • Dagkaarten voor de zaterdag kosten € 12,50, aan de kassa betaalt u € 15,00.

Foto: de ambassadeurs van het Heerlens Oktoberfeest: Lex Nelissen en Wim Frijns.