Dit weekeinde boordevol kinderactiviteiten in Heerlen-Centrum

Foto: Heerlen Mijn Stad | David Doelen

Op zaterdag 23 en (koop)zondag 24 september is er opnieuw een Kids Weekend in Heerlen-Centrum. Een weekend waarin de Heerlense binnenstad verandert in één grote speeltuin met allerlei gratis attracties en activiteiten.

Springen, klimmen, voetballen, kleuren, dansen, snoepen… Kinderen kunnen en mogen zich helemaal uitleven tijdens het door centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad geïnitieerde Kids Weekend.
Iedere bezoeker aan de Heerlense binnenstad ontvangt een flyer met daarin het programma, een plattegrond en een aantal leuke kortingsacties, die in te leveren zijn bij verschillende ondernemingen in het centrum van Heerlen.

Bricksworld

Ook opent dit weekend speelgoedparadijs ‘Bricksworld LEGO Shop & Experience’ haar deuren in het voormalige pand van Meyer & Meyer in de Van der Maesenstraat.
Toegang tot de winkel is gratis. De volledige ‘LEGO Experience’ kost tijdens het Kids Weekend slechts €1,-.

Popronde Heerlen

Aansluitend aan het Kids Weekend kun je luisteren naar de artiesten die dit jaar deelnemen aan de Popronde Heerlen. Deze aanstormende talenten treden op in de kroegen, voor de winkels en op de pleinen in de binnenstad.

Kortom: een weekend voor alle leeftijden in Heerlen-Centrum.