Bekkerveld Festival dit jaar opnieuw met tal van topacts

Foto: RemCom

Met een divers programma voor jong en oud is het Bekkerveld Festival traditiegetrouw hét perfecte festival om heerlijk mee de zomer uit te knallen!
Het meerdaags ‘tentfestival’ wordt dit jaar voor de 49ste keer georganiseerd nabij en in de multifunctionele accommodatie A Gene Bek, de thuisbasis van voetbalclub Bekkerveld. Vier dagen maar liefst, van donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus.

Topacts

Het is de organisatie dit jaar opnieuw gelukt om tal van topacts te programmeren.
Op donderdag staat bijvoorbeeld BOEF! op het affiche en het podium, een van de bekendste nederhop-artiesten van dit moment.
Ook zaterdag wordt het ‘s avonds gegarandeerd een knalfeest. Met als afsluiter niemand minder dan Mental Theo, een van de meest succesvolle 90’s artiesten met happy hardcore klassiekers als ‘Wonderful Days’, ‘Hardcore Feelings’ en ‘Stars’.

Programma

Op donderdag 24 augustus wordt afgetrapt met de eerste editie van het nieuwe 16+ concept: BIZAR! Verwacht een bizarre avond met BOEF!, Dave Roelvink, Morello Twins en Boscha Nova.

Ook op vrijdagavond staan met coverbands The Tour en LIJN 7 verrassende acts op het programma.
The Tour is één van de meest geboekte coverbands van Nederland.
LIJN 7 is de feestband met als motto ‘gas erop, dak eraf!’. Samen zorgen deze twee top-coverbands gegarandeerd voor een onvergetelijk feest der herkenning.

De zaterdag van Bekkerveld Festival begint al om 9 uur ‘s morgens met een Mega Vlooienmarkt.
Tussen 12.30 uur en 14.30 uur speelt talent uit de regio van Parkstad Popstad op het podium. Na afloop van de vlooienmarkt om 15.30 uur treedt coverband WeZienWel op met akoestische pop/rock covers.
Vanaf 20.30 uur neemt topcoverband De Coronas het podium over. De Coronas brengen een unieke interactieve muziekshow waarbij het publiek de muziek bepaalt! De zaterdag wordt dan knallend afgesloten met Mental Theo!

Op zondag 27 augustus kun je vanaf 14 uur live Formule 1 kijken op een XL scherm! Tijdens deze middag zijn er tevens F1 simulatoren aanwezig en zal DJ Wim Frijns de middag muzikaal opluisteren. Om 15.30 uur staat Nur Deutsche Welle op het programma. Vanaf 18.30 uur nemen de Rolling Beatles het over. Het weekend wordt gepast afgesloten met de enige echte And’re Hazes Band!

Voetbal

Tip voor de voetballiefhebbers: op zondagmiddag om 14.30 uur vindt een oefenwedstrijd plaats tussen Bekkerveld 1 en Meerssen 1.

Het Bekkerveld Festival is de perfecte afsluiting van de zomervakantie voor jong en oud. Een feest dat je niet wil missen.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.wijzijnbizar.nl en/of www.bekkerveldfestival.nl.