Buslijn 41 moet terug!

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Sinds de invoering van de nieuwe dienstregeling van Arriva is de voormalige buslijn 41 komen te vervallen. De inwoners van Heerlen-Zuid ervaren dat als een gemis, vooral wat betreft het lijnstuk heen- en terug vanaf Station Heerlen via het Zuyderland Ziekenhuis en vervolgens de Heerlerbaan – Caumerweg – Jeruzalemstraat – Palestinastraat – Peter Schunckstraat – Stadion Kerkrade.

Ouderen

Een veel gehoorde klacht van de bewoners is dat zij een flink stuk moeten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte. Vooral voor de ouderen is dit een probleem omdat zij afhankelijk zijn van goed openbaar vervoer.
Daarom hebben de bewoners, de Ouderen Partij Heerlen (OPH) en de SP de handen ineen geslagen en in een mum van tijd 700 handtekeningen opgehaald om buslijn 41 terug te krijgen.

Provinciale bestuurder komt naar Heerlerbaan

Woensdag 23 augustus 2017 om 17.00 uur komt gedeputeerde Hubert Mackus, verantwoordelijk voor het Openbaar Vervoer in onze provincie, naar de Heerlerbaan om de ruim 700 handtekeningen uit de buurt in ontvangst te nemen. Daarbij is ook de Heerlense wethouder Mobiliteit, Nico Aarts (OPH), aanwezig.

Bijeenkomst seniorencomplex De Corisberg

De OPH roept iedereen, maar vooral de mensen van Heerlerbaan en omstreken, op bij deze gelegenheid aanwezig te zijn. Om Hubert Mackus duidelijk te laten zien en horen waarom de bus terug moet!

De bijeenkomst vindt plaats in seniorencomplex De Corisberg, Corisbergweg 189 tot en met 195. Dat ligt vlak naast gemeenschapshuis De Caumerbron van Heerlerbaan.

Bent u erbij en steunt u de actie op 23 augustus 2017, stuur dan een e-mail naar [email protected].
Laat horen dat het u menens is!