Zoektocht naar 20-jarige studente uit Spaubeek

Foto: Facebook Politie

De 20-jarige Elle Custers uit Spaubeek, studerend in Nijmegen, is afgelopen weekend niet aangekomen op haar vakantieadres in Frankrijk. Vrijdagavond, toen ze in de omgeving van Bordeaux verbleef, had het meisje nog contact met haar ouders, daarna niet meer.

Vermissing

Het bericht over de vermissing van Elle Custers is inmiddels door duizenden mensen gedeeld via social media, zowel in Nederland, Frankrijk en Spanje. Dat heeft tot nu toe een tiental tips opgeleverd. Deze tips worden in samenwerking met de Franse politie onderzocht.

Reis

Elle reisde vanuit haar au pair adres in Spanje naar Frankrijk. Ze reisde per fiets en per trein. Ze had een treinkaartje om zaterdag naar Sainte Foy la Grande te reizen. Het is onbekend of ze deze reis vanuit Bordeaux gemaakt heeft.

De ouders van het meisje waarschuwden zondagavond de politie omdat het meisje dagelijks contact zocht met haar ouders en dat nu twee dagen niet gedaan heeft. Het past niet bij het bekende patroon van Elle.

Vakantie

In deze vakantietijd bestaat de kans dat iemand met Elle gesproken heeft en daardoor informatie heeft over haar verblijfsplaats. Als dat zo is hoort de politie dat graag via telefoonnummer 0900-8844.
Vanuit het buitenland is de politie in Limburg bereikbaar via 088 8844042.