Grootste watergevecht van Nederland op 15 juli weer in Heerlen

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Dé natte zomerhit van de voorgaande jaren, SplashMob, keert ook deze zomer terug in Heerlen.
Op zaterdagmiddag 15 juli is het Pancratiusplein in Heerlen-centrum van 13.30 tot 14.30 uur opnieuw het strijdtoneel voor het grootste watergevecht van Nederland. De organisatie hoopt de duizend deelnemers van vorig jaar tijdens deze editie te kunnen verdubbelen. SplashMob is dé manier om ongein uit te halen met je vrienden. Of om collega’s eens flink te grazen te nemen en vooral veel lol te hebben.
Jong, oud, man, vrouw, hetero, bi, homo en alles daar tussenin: iedereen is uitgenodigd!

SplashMob

Het natste feestje van het jaar barst los om 13.30 uur, terwijl de DJ het strijdtoneel voorziet van opzwepende battle beats.
Dus neem je waterpistool mee, vul het tot de nok en dompel je onder in het avontuur dat SplashMob heet!
Meedoen is natuurlijk helemaal gratis.

Studio Erol

SplashMob is een initiatief van Studio Erol, een organisatie die sterk betrokken is bij diverse maatschappelijke vraagstukken en gelooft dat gezamenlijkheid de sleutel is tot het vinden van oplossingen. Want alleen door samen te leven, te denken en te doen kunnen we de wereld mooier maken. En in dit geval… leuker.

Één keer per jaar permitteert Studio Erol zich daarom een feestje dat helemaal niets te maken heeft met hun core business architectuur en duurzaamheid. Een feestje waar íedereen aan deel mag nemen, no exceptions. Ze dagen de deelnemers uit om één uur lang alle vooroordelen en zorgen te laten varen.

Dit jaar vraagt de organisatie met SplashMob aandacht voor ‘Gender Equality’ (oftewel gendergelijkheid). Want het maakt niet uit van welk geslacht je bent, wat je gender of seksuele geaardheid is… iedereen heeft hetzelfde recht op vrijheid.

Dus strijd mee, maak zoveel plezier als je kan en laat zien hoe we dat in Heerlen doen!