Schietincident Kerkrade: politie zoekt tweede auto

Foto: Heerlen.nieuws.nl

De politie kreeg nieuwe informatie tijdens het onderzoek naar het schietincident in Kerkrade. Op 25 april jongstleden werd op de Kokelestraat een fietser beschoten die daarbij zwaargewond raakte.
De politie is nu met name op zoek naar een tweede voertuig. De bestuurder of andere inzittenden hiervan kunnen mogelijk interessante informatie voor de politie hebben.

Interessante getuige

Tijdens het incident werd de fietser rond 22.00 uur beschoten, vermoedelijk vanuit een rijdende auto. Uit camerabeelden blijkt dat er achter deze auto met daarin vermoedelijk de schutter, een tweede voertuig heeft gereden. De inzittenden van dit tweede voertuig kunnen voor de politie interessante getuigen zijn. Dit tweede voertuig haalde het eerste voertuig op de Kokelestraat in en kwam uit de richting van de Franciscanerstraat.

Getuigen

De politie komt graag in contact met de bestuurder en/of inzittenden van dit voertuig.
In bijgevoegd filmpje is dit tweede voertuig te zien. Het gaat vermoedelijk om een donkerkleurige Peugeot 308 SW. Verder bijzonderheden zijn dat het voertuig waarschijnlijk een spoiler en een lichtkleurige dakrails heeft.

Bent of kent u de bestuurder van deze auto of andere inzittenden, neem dan contact op met de politie via 09008844. Anoniem informatie doorgeven kan via 08007000.