Uit in Heerlen: Cultuurhuis Heerlen, 21 tot en met 25 april 2017

Foto: Cultuurhuis Heerlen

Het programma voor de komende dagen in Cultuurhuis Heerlen, van 21 tot en met 25 april 2017:

Vrijdag 21 april 2017

Het liedjesprogramma Voorland is geannuleerd!!

 

– – – – –

Zaterdag 22 april 2017

20.30 uur  Lola Marie & Les Chats Noirs

Lola Marie & Les Chats Noirs nodigen u uit voor een onvergetelijke en meeslepende show in de muzikale sfeer van de roerige jaren ’20. Geniet van een avond vol nostalgische herinneringen aan een onvergetelijk tijdperk. Lola Marie & Les Chats Noirs nemen u mee terug naar het begin van de vorige eeuw. Een roerige tijd, waarin nachtclubs en theatercafés als ‘Le Chat Noir’ in het Parijse Montmartre ongekend populair waren, en cabaretnummers, zoete melodieën bekend uit oude Duitse films en chansons even geliefd.
Dit kleurrijke gezelschap staat bekend om hun brede repertoire, dat naast licht klassieke muziek, Brecht, Weill, Eisler en chansons bekend door Edith Piaf, Jaques Brel, Marlene Dietrich, Rina Ketty, Zarah Leander, Hildegard Knef, Lotte Lenya en andere.

Entrée: voorverkoop €10 avondkassa €12,50

– – – – –

Zondag 23 april 2017

14.30 uur: ‘Open podium dans’, door Schrit_tmacher

De Dansdag Heerlen biedt (amateur)dansers uit de regio Heerlen een podium waarop zij hun danskunsten kunnen tonen, hun dans skills verder kunnen ontwikkelen en andere dansers kunnen ontmoeten.
De Dansdag Heerlen is een initiatief van het Huis voor de Kunsten Limburg en wordt georganiseerd in samenwerking met Cultuurhuis Heerlen.

Editie 2017

Cultuurhuis Heerlen opent op zondag 23 april haar deuren voor Dansdag Heerlen, speciaal voor dansers uit Heerlen en regio. Tijdens de voorstelling die begint om 14.30 uur laten lokale danstalenten hun skills op het podium zien.
In het kader van het schrit_tmacher Festival wordt de exclusieve productie ‘ECHO’ getoond, die is gemaakt met jongeren uit de Euregio.

Deelname is gratis, wel graag aanmelden (vol is vol…)
Aanmelden via: Irene Poell, Productie Dans, [email protected].

Alleen komen kijken mag ook. Tickets zijn € 5,- per stuk en te reserveren bij Cultuurhuis Heerlen via email: [email protected] of telefonisch via: 045 5612121

– – – – –

Dinsdag 25 april 2017

20.30 uur Kom en geniet voor nop: Cowlins

Cowlins maakt rootsmuziek met een centrale rol voor de viool en de cello. Nummers van Neil Young, Van Morrison, Bob Dylan natuurlijk, maar ook van Elbow, Ryan Adams en Ben Harper.
Cowlins bestaat uit leden van The Hotbuskers, Moonshine Whiskey en Holy Cheese. Allemaal uit Limburg, maar dat hoor je vanavond niet. Er wordt lekker muziek gemaakt en het gaat om THE SONG.

Toegang gratis!

– – – – –

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
[email protected]