Inloopbijeenkomsten met expertteam Landgraaf – Heerlen

Foto: Gemeenten Heerlen en Landgraaf

Zoals we eerder berichtten is volgens een uitgebreid onderzoek een fusie van Landgraaf en Heerlen de beste manier voor beide gemeenten om de toekomst tegemoet te gaan. Mensen die geïnteresseerd zijn in de uitkomsten van dat onderzoek, en hoe de enquête en de vele gesprekken geleid hebben tot die conclusie en het advies, kunnen zich hierover laten bijpraten door het expertteam en de onderzoekers van BMC op twee inloopbijeenkomsten.

Inloopbijeenkomsten

De uitnodiging hiervoor en meer informatie hierover krijgt u binnenkort via de weekkranten in uw gemeente, dus houdt uw brievenbus in de gaten!

Afgelopen half jaar zijn 15.000 mensen door BMC uitgenodigd een vragenlijst in te vullen. Daarnaast spraken Wim Deetman, Wim Hazeu en Jan Mans met veel mensen uit Landgraaf en Heerlen. Vooral over hun opvattingen over de verschillende vormen van samenwerking. Al deze gesprekken en hun bevindingen leidden samen tot de conclusie dat een fusie van beide gemeenten de beste oplossing is om de toekomst in te gaan. Op de inloopbijeenkomsten kunt u met BMC en de experts hierover in gesprek gaan en vragen stellen.

De inloopbijeenkomsten met BMC en het expertteam vinden plaats op:

  • 29 november in Landgraaf, Sjtee Uul, Sloterstraat 86;
  • 7 december in Heerlen, Corneliushuis, Groeet Genhei 14.

Op beide avonden kunt u binnenlopen tussen 19.00 en 21.00 uur.