Van Melick breidt uit op de Rodaboulevard Kerkrade

Foto: Gemeente Kerkrade

Cateraar Van Melick gaat uitbreiden en bouwt een nieuw bedrijfspand op de Rodaboulevard in Kerkrade.

Vanwege de groei van het bedrijf Van Melick, en de ambitie om nieuwe catering-concepten te ontwikkelen, voldoen de huidige bestaande voorzieningen van het bedrijf niet meer. De ontstane behoefte aan uitbreiding gaat Van Melick realiseren aan de Wiebachstraat, door een bedrijfspand te bouwen van circa 2.000 m2. De huidige vestiging van Van Melick in Hoensbroek blijft gewoon open.

Bij de vestiging op de Rodaboulevard Kerkrade zullen zo’n 30 mensen werk vinden. Naast kantoor- en magazijnvoorzieningen realiseert Van Melick hier keukens voor de bereiding van voedsel voor de eigen cateringservice (zoals Mees Catering), horeca, zorginstellingen en retail.

Succes Rodaboulevard

Afgelopen donderdag ondertekenden wethouder Dion Schneider van Kerkrade en directeur Jorrit van Melick een overeenkomst voor de verkoop van gemeentelijke grond op de Rodaboulevard Kerkrade aan Van Melick the catering company.

Wethouder Dion Schneider (Economische Zaken) is blij met de komst van Van Melick naar de Rodaboulevard. “Dit past binnen het succesvolle uitgiftebeleid en de ontwikkelingen op de Rodaboulevard”, aldus de wethouder. “Dit bedrijvengebied ontvangt meer dan 6 miljoen bezoekers per jaar. We zijn blij nog een succesvol bedrijf te kunnen accommoderen op de Rodaboulevard.”

Reacties