Organisatie houdt hoop, maar het ‘avontuur Maradona’ wordt met het uur ongewisser

Het paviljoen is gereed, het is nu wachten op El Diego ...
Foto: RKVV Heksenberg

De komst van Maradona naar Heksenberg houdt de gemoederen flink bezig. Ook vandaag bleek de voormalige sterspeler nog niet te hebben ingecheckt voor een vlucht naar Brussel, van waaruit hij komende zondag samen met Jean-Marie Pfaff naar het momenteel in Brunssum voetballende RKVV Heksenberg zou komen.

Paviljoen

Ondertussen hebben de trouwe medewerkers en vele vrijwilligers van die voetbalclub niet stilgezeten. De organisatie blijft hoop houden dat ‘El Diego’ de komende uren nog wil inchecken op een vlucht naar Zaventem. Er is intussen een heus paviljoen voor het evenement opgezet, en alles wordt in het werk gesteld om Maradona zondag op gepaste wijze te ontvangen. Of dat gaat gebeuren, weten we waarschijnlijk zondag pas. Duidelijk is in ieder geval wel dat er al de nodige kosten zijn gemaakt om de Argentijnse wereldster naar Parkstad te krijgen.

Organisator Christian Petermann bracht het deze week in een interview met dagblad De Limburger treffend en op z’n Cruyffiaans onder woorden: “Zijn komst is pas zeker als hij er echt is.”

Reacties