Komende vier dagen najaarskermis in Hoensbroek

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Vanaf vanmiddag 15 oktober 14.00 uur tot en met dinsdagavond 18 oktober 24.00 uur strijkt de najaarskermis neer in Hoensbroek. Op de Markt en directe omgeving kunt u dan bij een 25-tal kermisattracties terecht voor vertier en vermaak.

Voor elk wat wils, van de alombekende ‘botsauto’s’ voor de wat oudere kinderen en volwassenen, tot speciale kinderattracties zoals de ‘buggy-ride’, trampolinespringen en de draaicarrousel. Daarnaast uiteraard spelletjesautomaten, snoeptenten en eetkramen.

De kermis is iedere dag open vanaf 14.00 uur, zondag zelfs al een uurtje eerder om 13.00 uur. Op alle dagen gaat uiterlijk om 24.00 uur de stekker uit de attracties.

De locatie van de kermis in Hoensbroek-centrum is op de Markt en een gedeelte van de Pastoorskuilenweg en de Marktstraat.

Programma:

  • op zaterdag 15 oktober loopt vanaf 15.00 uur Kapitein Haak over de kermis, iedereen die met deze zeebonk op de foto wil kan zijn/haar kans grijpen. Kinderen kunnen zich dan ook tot piraat laten transformeren in de ‘piratenschminkstand’.
  • op zondag 16 oktober is het Hoensbroekse kermisterrein het net voor Spiderman. Iedereen die dat wil kan met Spiderman op de foto. Tevens is er ook dan een Schminkstand voor de kinderen.
  • op maandag 17 oktober is de kermis de piste van Clown Desalles die fratsen uithaalt met klein en groot, en een aantal van zijn befaamde truuks zal laten zien.
  • op dinsdag 18 oktober kunnen fans van Goede Tijden Slechte Tijden vanaf 20.30 uur beter kennis komen maken met Bing (Everon Jackson Hooi). Zorg voor pen en papier en een goed werkende telefoon of fotocamera.

Reacties