Tijdens de herfstvakantie wordt het griezelig leuk in Kasteel Hoensbroek

Foto: Kasteel Hoensbroek

Het wordt weer kouder, de dagen worden korter en de nachten langer. Een spannende tijd in Kasteel Hoensbroek. In de herfstvakantie biedt Kasteel Hoensbroek griezelig leuke activiteiten aan voor jong en oud. En natuurlijk kun je elke dag speuren en spelen in en om het in herfstsfeer gedecoreerde kasteel. Vanaf vandaag iedere dag van 15 tot en met 31 oktober tussen 10.00 en 17.30 uur.

Kasteel Hoensbroek 2Zoek/doe-tocht

Tijdens een doe-tocht door het kasteel kunnen gezinnen het kasteel van binnen en buiten leren kennen en natuurlijk meedoen aan de opdrachten en punten verdienen voor leuke prijzen.

Creatieve workshops

Voor volwassenen en kinderen organiseert Kasteel Hoensbroek uitsluitend op reservering diverse workshops in de herfstvakantie. Denk daarbij aan pompoen snijden, windlicht maken, griezelmaskers maken, potjes decoreren of spookjes maken.

Griezeltocht

Op zaterdagavond 29 oktober is er een spannende tocht in en om het kasteel met het thema “Bokkenrijders, de executie van Mathias Ponts”. De minimale leeftijd om mee te kunnen doen is 8 jaar. Groepen met kinderen worden vroeg op de avond ingedeeld en lopen een aangepaste griezeltocht. Er zijn mooie prijzen beschikbaar.

Trick-or-treat spellendag

Samen met Alcander wordt op het eerste plein een trick-or-treat spellentocht georganiseerd op zaterdag 29 oktober. De jongere kindjes uit de regio kunnen dan ’s middags verkleed het spellenparcours op het eerste plein komen spelen.

Klik hier voor reserveren, aanmelden, prijzen en details.

Reacties